X
  Betaal met creditcards

  Piercing smycken

  Piercing smycken

  956 stilarter fundet

  Filteren op:

  Kleur

  Goedkope Piercings

  Bij Piercingfabrikken.dk bieden we een breed scala aan sieraden en bijbehorende accessoires aan. We produceren een groot deel van onze sieraden zelf. Daarom kunnen we je sieraden aanbieden tegen een ongekend lage prijs, vergeleken met onze Noordse concurrenten.

  We bieden onder andere sieraden aan voor Navelpiercings, Tongpiercings en vele andere piercings.

  We hechten veel waarde aan kwaliteit en bieden daarom sieraden aan die voldoen aan de wetgeving op dit gebied, en vaak zelfs meer. Bijvoorbeeld, al onze gecoate sieraden zijn PVD-behandeld met een onzichtbare film die het sieraad beschermt tegen slijtage. Dit zorgt voor een langere levensduur van het sieraad, vergeleken met gecoate sieraden.

  We besteden ook veel aandacht aan het informeren van jou als klant. We willen dat je de voordelen en eventuele nadelen van elk sieraad kent, en vooral wanneer het sieraad kan worden gedragen. We hopen dat dit je kan helpen om bijvoorbeeld te voorkomen dat je overstapt naar een sieraad dat niet geschikt is voor je piercing of het stadium waarin je piercing zich bevindt.

  Piercings kunnen een lastige keuze zijn - laten we je helpen de juiste te vinden!

  We hebben een online chatfunctie, bemand door een opgeleide piercer uit een van onze winkels. Op die manier kun je altijd advies en begeleiding zoeken wanneer het jou uitkomt. Tegelijkertijd kun je hulp krijgen van iemand die echt competent is op dit gebied. Als we niet online zijn, laat je gewoon een bericht voor ons achter - dan zal onze klantenservice zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  We staan ook altijd klaar om je te helpen als je problemen hebt met je piercing, zelfs als je daarna niets op de winkel koopt. Op die manier kunnen we je altijd helpen als er problemen ontstaan, of als je misschien een andere beoordeling wilt dan die je eigen piercer je heeft gegeven.

  Hoe kunnen we zo goedkope Piercing sieraden verkopen?

  Natuurlijk is dit een van de vragen die als eerste opkomt wanneer mensen onze prijzen zien, maar vrees niet, onze kwaliteit is volledig op het niveau van alle andere webshops op internet. We produceren zelf meer dan 75% van onze producten en slaan daardoor de tussenpersoon over. Op deze manier verkopen we eigenlijk rechtstreeks van de fabriek aan JOU, en maken het daarmee mogelijk om een hoog niveau te handhaven, ondanks de lage prijzen.

  Als onze sieraden, tegen verwachting in, niet aan je verwachtingen voldoen, ben je op dezelfde manier gedekt als wanneer je bijvoorbeeld bij Føtex winkelt. In tegenstelling tot onze buitenlandse concurrenten vallen we onder de Deense wetgeving, wat jou als klant beschermt wanneer je bij ons winkelt.

  We bieden een volledige retourperiode van 30 dagen als je spijt hebt van je aankoop - de enige eis is dat de verpakking niet is geopend.