X

  Juwelen

  148 stilarter fundet

  Filteren op:

  Juwelen

  Ben je op zoek naar nieuwe sieraden om jezelf mee te versieren en hou je van hoge kwaliteit? dan moet u ons grote aanbod eens nader bekijken. het maakt niet uit of u op zoek bent naar oorbellen of kettingen , wij hebben een selectie voor u. We proberen zoveel mogelijk te produceren in hypoallergene materialen zoals chirurgisch staal en titanium, waardoor veel van onze materialen geschikt zijn voor mensen met een nikkelallergie. Vraag bij twijfel gerust onze klantenservice om hulp.

  We zijn begonnen met piercingsieraden, en hebben het beste uit die wereld meegenomen

  De piercingfabriek begon, zoals de naam al doet vermoeden, met de productie van piercingsieraden. Binnen deze branche is er veel aandacht voor hypoallergene materialen en coatings die echt lang meegaan. Dit komt omdat piercingsieraden aan veel grotere druk worden blootgesteld dan gewone sieraden, omdat ze in het lichaam zitten, en vaak in een piercing die pas is gemaakt. We hebben de kennis die we hebben uit de piercing-industrie meegenomen naar de sieraden-industrie en daarom hebben we een grote focus op het produceren van sieraden met coatings die lang meegaan, en alleen in materialen die veilig zijn voor jou.

  Als je meer nieuwsgierig bent naar wie we zijn, ben je altijd welkom om contact op te nemen en een praatje te maken over wie we zijn en wat we te bieden hebben.