X
  Betaal met creditcards

  Oor piercing sieraden

  Oor piercing sieraden

  366 stilarter fundet

  Filteren op:

  Kleur

  Oorlel/Oorbel

  Een oorbel is de meest voorkomende piercing ter wereld en bijna alle meisjes - maar ook veel jongens - hebben er een. We hebben een grote keuze aan piercingsieraden voor het oor, en er komen er steeds weer nieuwe bij.

  Hoe wordt een oorpiercing gemaakt?

  Een oorbel kan zowel worden doorboord als geschoten met een oorpistool. Wat velen niet weten is dat een ear gun eigenlijk niet bepaald geschikt is om oorbellen mee te maken. In veel andere landen is het bij wet verboden, zoals het

  1/ Is erg onhygiënisch omdat het niet gesteriliseerd kan worden.

  2/ Veroorzaakt vaak grote schade aan het weefsel, in vergelijking met wanneer een oorbel wordt doorboord.

  Velen hebben vervolgens problemen met een oorbel die is ingeschoten met een oorpistool. Vaak door een slecht gehoekte piercing, iets wat vaak niet voorkomt als de oorbellen door een ervaren piercer worden gepiercet. Bovendien kan een oorpistool niet worden gesteriliseerd, wat resulteert in een verhoogd risico op infectie, omdat bloedresten tussen elke klant kunnen worden overgedragen. De kans op besmetting is zeer klein, maar toch aanwezig.

  Welke piercingsieraden kunnen worden gebruikt voor een oorpiercing?

  U kunt veel verschillende piercingsieraden gebruiken voor uw oorpiercing, b.v. Labret , Ring of onze heel gewone oorbellen . Het is belangrijk om te weten dat een piercing sieraad vaak wat dikker is dan de oorbellen die je met een ear gun ingeschoten krijgt. Meestal is een oorpin 1,0 mm. in draaddikte waar een piercing stuk 1,2 mm is. Dit verschil mag wordt gecompenseerd door het gat iets groter te maken met een Taper in Steel . Onthoud dat dit de kleinste maat is die je nodig hebt. De taper hoeft maar halverwege het gaatje te gaan als je een maat van 1,2 mm wilt, die past bij onze labret sieraden. Neem gerust contact met ons op via onze chat of e-mail als je vragen hebt over je oorpiercing.