X
  Betaal met creditcards

  Sieraden met bloemen

  21 stilarter fundet

  Filteren op:

  Ontwerp

  Navelpiercings met Bloemen

  Navelpiercings met bloemen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op wil vallen en wat extra flair aan hun uiterlijk wil toevoegen. Deze piercings zijn ontworpen met prachtige en kleurrijke bloemen die een opwindend en opvallend effect creëren. We gebruiken de fijnste materialen om ervoor te zorgen dat elke navelpiercing veilig, duurzaam en comfortabel is om te dragen, zelfs gedurende langere perioden. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels en elegant of iets gedurfder en experimenteler, we hebben bloemenpiercings die bij elke smaak passen. Houd er rekening mee dat je je navelpiercing gezond en hygiënisch houdt.

  Of je nu iets nieuws aan je sieradencollectie wilt toevoegen of een cadeau wilt geven aan een vriend of familielid die ook van piercings houdt, onze bloemen navelpiercings zijn de perfecte keuze. Bestel nu en voeg een extra vleugje schoonheid toe aan je look!

  Onthoud dat je geen navelpiercings met hangers moet dragen in een piercing die nog aan het genezen is. Meestal duurt het 6-12 maanden vanaf het moment dat de piercing is gezet, en we raden aan om advies te vragen aan je piercer voordat je voor de eerste keer je sieraad verwisselt.