X

  Piercing apparatuur

  30 stilarter fundet

  Piercinguitrusting

  Als je op zoek bent naar kwalitatieve uitrusting voor piercings, kunnen we een breed scala online aanbieden. We zijn zelf opgeleide piercers en weten daarom wat er nodig is; we gebruiken de uitrusting zelf ook in onze piercingstudio's verspreid over het land.

  We bieden een ruime keuze aan verschillende piercingtangen in allerlei ontwerpen, materialen en varianten. We hebben bijvoorbeeld driehoekige piercingtangen met en zonder opening en bieden ook een ruime selectie met ronde vormen.

  Al onze tangen zijn gemaakt van chirurgisch staal en hebben daarom een slijtvast oppervlak en een lange levensduur. De enige uitzondering zijn onze eenmalige tangen, die meestal zijn gemaakt van PTFE, wat ook een uitstekend materiaal is maar slechts eenmaal mag worden gebruikt.

  We hebben ook een ruime keuze aan piercingnaalden, zoals

  • Normale steriele piercingnaalden
  • Piercingnaalden met schroefdraad
  • Piercingnaalden met katheter

  De modellen hebben elk hun eigen functie, en het verschilt per piercer wat de voorkeur heeft. Al onze piercingnaalden zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn altijd 100% steriel en klaar voor gebruik.

  We hebben ook een uitgebreide selectie van andere piercinguitrusting, zoals markeerstiften, reinigingsproducten en gel.

  Als je op zoek bent naar een Piercing Kit of steriele piercing sieraden, kunnen we ook een uitgebreide selectie aanbieden. Het kan duur zijn om je eigen autoclaaf te kopen, daarom geven veel van onze klanten er de voorkeur aan om hun sieraden gesteriliseerd bij ons te kopen. We garanderen uiteraard dat de sieraden 100% steriel zijn en hebben altijd een sterke focus op veiligheid en kwaliteit.