X

  labret

  Labret / Labret Stud

  Labretpiercings zijn een populaire vorm van gezichtspiercings en een stijlvolle manier om een vleugje persoonlijkheid aan je uiterlijk toe te voegen. Een labretpiercing gaat door de lip en kan op verschillende plaatsen in de mond worden gedragen.

  Onze selectie van labretpiercingsieraden van chirurgisch staal is perfect voor degenen die kiezen voor een duurzame en hypoallergene oplossing. Chirurgisch staal staat bekend om zijn bestendigheid tegen roest en corrosie, evenals zijn vermogen om bacteriegroei te weerstaan.

  We hebben een breed scala aan labretpiercingsieraden van chirurgisch staal, van eenvoudige en tijdloze ontwerpen tot meer moderne en inventieve ontwerpen. Onze sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past.

  Onze labretpiercingsieraden zijn gemakkelijk aan en uit te doen dankzij hun schroef- of kliksluiting. Ze zijn ook eenvoudig te reinigen en kunnen langdurig worden gedragen zonder problemen.

  Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor je labretpiercing, bekijk dan ons assortiment labretpiercingsieraden van chirurgisch staal. Er is voor elk wat wils en elk budget.