X

  labret

  123 stilarter fundet

  Labret / Labret Stud

  Labret piercings zijn een populaire vorm van gezichtspiercing en zijn een stijlvolle manier om een persoonlijk tintje aan iemands uiterlijk te geven. Een labret piercing gaat door de lip en kan op verschillende plekken in de mond gedragen worden.

  Onze selectie labret piercingsieraden in chirurgisch staal is perfect voor wie voor een duurzame en hypoallergene oplossing wil gaan. Chirurgisch staal is een materiaal dat bekend staat om zijn weerstand tegen roest en corrosie, evenals zijn vermogen om bacteriegroei te weerstaan.

  We hebben een grote keuze aan labret piercingsieraden in chirurgisch staal, van eenvoudige en tijdloze ontwerpen tot meer moderne en inventieve ontwerpen. Onze sieraden zijn er in een groot aantal verschillende vormen, kleuren en maten, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past.

  Onze labret piercingsieraden zijn makkelijk aan en uit te doen dankzij de schroef- of kliksluiting. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en kunnen zonder problemen lange tijd worden gedragen.

  Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame oplossing voor je labret piercing, bekijk dan onze selectie labret piercing sieraden van chirurgisch staal. Er is iets voor elke smaak en elk budget.