X

  Tunnels

  18 stilarter fundet

  Filteren op:

  Tunnels

  Een tunnel is een sieraad dat wordt gebruikt in een uitgerekte piercing, bijvoorbeeld in het oor, maar ook op andere plaatsen zoals de neus. In de volksmond verdeeld in 3 categorieën:

  Flesh tunnel

  Single flared tunnel

  Double flared tunnel

  Een Flesh Tunnel is een sieraad waarbij beide schroefdraden verhoogd zijn en kunnen worden losgeschroefd. Een voorbeeld kan zijn de Flesh Tunnel in staal, maar ze kunnen ook in allerlei andere varianten worden gemaakt.

  Een Single Flared Tunnel is een sieraad waarbij slechts één uiteinde van het sieraad verhoogd is. Het andere uiteinde is meestal voorzien van een o-ring (rubberen ring) om het sieraad op zijn plaats te houden. Bekijk bijvoorbeeld deze vergulde single flared tunnel.
  Een Double Flared tunnel is een sieraad waarbij beide uiteinden verhoogd zijn en eventueel kunnen worden losgeschroefd. Een voorbeeld zou kunnen zijn deze Double Flared Tunnel. Een Double Flared tunnel kan worden gekocht met schroefdraad dat kan worden losgeschroefd, evenals in ontwerpen waar dat niet kan.
  Als je vragen hebt over het stretchen of over welke sieraden je moet kiezen, staan we altijd klaar voor advies en begeleiding via de klantenservice e-mail.