X

  Lippiercing

  133 stilarter fundet

  LIP PIERCING / MADONNA PIERCING

  Is een extreem populaire piercing die veel verschillende locaties rond de mond bedekt. Deze piercing, die overal rond de mond kan worden geplaatst, heeft verschillende namen, afhankelijk van de locatie. Hoe het ook heet, in de overgrote meerderheid van de gevallen zijn het dezelfde sieraden die gebruikt kunnen worden. Een labret kun je voor alle soorten gebruiken, terwijl een ring vooral bedoeld is voor piercings die dicht op de lip zitten.

  Ze hebben, net als een tongpiercing, een slechte reputatie vanwege schade aan de tanden en het tandvlees. Een juiste uitvoering door een ervaren piercer kan echter de kans op beschadiging van uw tanden en tandvlees verkleinen. Meestal komt het door een scheve hoek die de sieraden op de tanden dragen. Houd er daarom rekening mee dat de sieraden op het tandvlees rusten en niet snijden. Als je twijfelt of je piercing goed past, kun je terecht bij een erkende piercer voor een professionele beoordeling.

  ER ZIJN VEEL VERSCHILLENDE LIP PIERCINGEN, MAAR WELKE MOET IK KIEZEN?

  Het kan heel moeilijk zijn om te onthouden wat de verschillende namen zijn, en daarom zullen we de meeste hier kort bespreken. Indien u meer informatie nodig heeft over dit onderwerp, of simpelweg een onbeantwoorde vraag heeft, staan ​​wij altijd voor u klaar via onze klantenservice. Locatie en de uitvoering zelf kunnen zowel in kwaliteit als locatie variëren, alle omschrijvingen zijn dan ook indicatief.

  MADONNA PIERCERING

  Is waarschijnlijk de meest populaire lippiercing in Denemarken, en de populariteit groeit tot op de dag van vandaag. Het is vernoemd naar de populaire zanger met dezelfde naam, die de meeste mensen waarschijnlijk kennen. De reden hiervoor is dat het zich op dezelfde plek bevindt waar Madonna een schoonheidsplek heeft, en daarom was deze naam toepasselijk. Een Madonna-piercing wordt vaak verguisd vanwege het veroorzaken van complicaties in de vorm van bijvoorbeeld tandbeschadiging, maar het is ook een piercing die vaak problemen oplevert voor de drager. Veel van deze gevallen zouden echter voorkomen kunnen worden als het elke keer correct werd gedaan, en niet zoals vandaag de dag, waar veel piercers het helaas verkeerd plaatsen. Het grote probleem is dat het te scheef geplaatst wordt, en daardoor slijtage aan het tandvlees en het glazuur veroorzaakt. De juiste plaatsing gebeurt onder een hoek, zodat het sieraad plat op de tanden ligt en daardoor niet op dezelfde manier verslijt als een scheve Madonna-piercing.

  VERTICAL LABRET PIERCING

  Het werd ook steeds populairder en de populariteit ervan nam pas echt toe nadat een aantal realitysterren het begonnen te dragen. Een verticale lippiercing gaat door de lip zelf, en komt dus niet in contact met de tanden. Het vereist grote precisie en de kleinste misplaatsing kan worden opgemerkt nadat het is gemaakt. Het is vooral belangrijk dat de piercing niet te ver wordt geplaatst, omdat de lip niet dezelfde sterkte heeft als de omliggende huid en de piercing daarom vaker zal uitdrijven als deze verkeerd wordt geplaatst.

  GOEDKOPE LIP PIERCING SIERADEN BETEKENEN GEEN SLECHTE KWALITEIT...

  U zit waarschijnlijk na te denken over hoe we onze producten zo goedkoop kunnen verkopen, en kunnen we het echt begrijpen? Want waarom kun je ineens een sieraad kopen voor ruim 1/3 van de prijs die je gewend bent, en het gaat niet verder dan de kwaliteit van het sieraad. Wij leggen daarom kort uit waarom, en maken zo het winkelen bij ons hopelijk een veilige ervaring.

  Om te kunnen illustreren hoe ons bedrijf is gestructureerd, moet u begrijpen hoe de sector doorgaans samenwerkt.

  Wanneer een webwinkel of bedrijf zijn sieraden koopt, gebeurt dit doorgaans via een zogenaamde tussenpersoon, meestal een groot internationaal bedrijf met veel producten op voorraad. Deze methode is vooral geschikt voor kleine webshops, omdat zij zich zo niet verbranden met een grote voorraad die ze niet kunnen verkopen. De tussenpersoon heeft de producten doorgaans in grote hoeveelheden van de fabriek gekocht en kan met zijn grote bestellingen de prijzen laag houden op een niveau dat hij ook geld verdient door ze door te verkopen. Als je zelf moet produceren, is er een hele grote order nodig; een order die kleinere webshops vaak niet aankunnen.

  Bij ons doen we het net even anders, omdat we de tussenhandel overslaan en het merendeel van onze sieraden zelf produceren. Er staat dus geen man tussen de fabriek en ons en dit is iets wat de prijzen voor u als eindklant enorm verlaagt. Naast het voor de hand liggende prijsvoordeel is er ook het enorme voordeel dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de gehele vervaardiging van de sieraden - dat wil zeggen dat wij zelf bepalen welke materialen worden gebruikt, hoe deze gekleurd moeten worden en welke ontwerpen ze gemaakt moeten worden in. Om dezelfde reden kunnen wij 100% instaan ​​voor de kwaliteit van onze producten, daar wij er zelf ook altijd bij zijn geweest. Zo zijn al onze gekleurde producten PVD behandeld, wat een grotere slijtvastheid en dus veiligheid voor u geeft. Het is niet iets wat je op veel andere plekken zult meemaken, en kan alleen omdat wij zelf bij het proces betrokken zijn.

  U kunt er 100% zeker van zijn dat al onze producten voldoen aan alle normen op het gebied van bijvoorbeeld het gehalte aan nikkel etc. - Daarnaast is de webshop ook eigendom van een opgeleide piercer met jarenlange ervaring en kennis van de branche.

  Hoe wordt het gemaakt?

  Er zijn veel vragen over de manier waarop het wordt gemaakt, en ik zal daar hier een korte bespreking van geven. Het is opnieuw belangrijk om te benadrukken dat de techniek kan variëren van piercer tot piercer.

  Voordat u begint, is het belangrijk om de mond en de omliggende huid zorgvuldig schoon te maken om bacteriën te voorkomen. Wanneer de huid gereinigd is, wordt er in overleg met de klant een punt geplaatst en vervolgens wordt de klant doorgaans op een matje gelegd. De gemarkeerde huid wordt met een steriele pincet afgeknepen en de naald wordt snel in de juiste hoek door de lip gestoken. Ten slotte wordt het sieraad ingebracht. Dit is doorgaans iets langer, zodat er ruimte is voor eventuele zwelling.

  Het is ongelooflijk belangrijk dat de positie correct is, omdat een verkeerde hoek leidt tot schade aan de tanden en het tandvlees. de plaatsing dient bij voorkeur onder een hoek te gebeuren die ervoor zorgt dat de plaat op het tandvlees rust.

  Na gemiddeld 2-3 weken kunnen de sieraden worden verkleind naar een kleinere maat, omdat de zwelling nu verdwenen zou moeten zijn.

  Hoe moet het worden schoongemaakt?

  Wanneer het gereinigd moet worden, is het belangrijk dat u zowel de buitenkant als de binnenkant van de mond schoonmaakt, aangezien deze zich technisch gezien op beide plaatsen bevindt. Wij raden warm zout water of chloorhexidine aan voor mondwater van maximaal 0,05%. De reden dat het niet sterker mag zijn, is dat alcohol de nieuwe huidcellen doodt en zo de genezingsperiode verlengt. Als het voldoende geïrriteerd raakt, kan dit ertoe leiden dat het lichaam uiteindelijk de sieraden verdrijft. - Dit komt echter uiterst zelden voor en eindigt meestal zonder problemen.

  Het is belangrijk dat u bubbelbaden, zwembaden en andere plaatsen waar het in contact komt met vuil water vermijdt. Ook mag u na het maken 4-5 weken niet zonnebaden, omdat dit de huid rondom het sieraad kan verkleuren.

  Ten slotte is het belangrijk om te onthouden dat je piercer een expert op dit gebied is. Luister dus altijd naar het advies dat je krijgt en doe niets overhaast zonder hem/haar eerst om advies te vragen.