X

  Oorbellen

  143 stilarter fundet

  Filteren op:

  Oorbellen

  Is een populaire vorm van sieraden die door iedereen gedragen kan worden. Ze kunnen veel verschillende vormen en maten hebben, van kleine oorstekers tot grote hoops en kettingoorbellen. Kleine of grote oorbellen zijn een goede manier om een persoonlijke touch aan je outfit toe te voegen en kunnen gemakkelijk worden verwisseld afhankelijk van je humeur of de gelegenheid.

  Oorbellen in eigen ontwerp

  Bij de piercingsfabriek produceren we de meeste van onze sieraden zelf. Dit geeft ons een duidelijk concurrentievoordeel. Niet alleen op prijs - maar ook op kwaliteit. We hebben namelijk 100% invloed op hoe de sieraden worden geproduceerd. Dat betekent onder andere dat we alleen oorbellen produceren van materialen van hoge kwaliteit zoals chirurgisch staal - een materiaal met een extreem lage nikkelafgifte. Vele mensen denken ten onrechte dat zilver een optimaal materiaal is om te gebruiken, maar dit is helemaal niet waar. Vooral zilveren sieraden kunnen veel nikkel afgeven en zijn daarom een van de belangrijkste oorzaken waarom zoveel Denen last hebben van een nikkelallergie.

  Je kunt daarom met vertrouwen mooie en betaalbare sieraden voor je oren kopen bij de Piercingfabriek - we garanderen dat ze voldoen aan hoge normen voor kwaliteit en ontwerp. Onze oorbellen zijn ook een ideaal cadeau-idee voor iemand van wie je houdt. Heb je de perfecte cadeau nodig voor een verjaardag, kerst of misschien een bevestiging? Dan kun je zonder twijfel het gewenste ontwerp hier op de pagina vinden dat bij het doel past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen die allemaal zeer betaalbaar zijn, dus je kunt zeker ook iets vinden dat bij jouw budget past.

  Mooie oorbellen van kwaliteitsmaterialen

  Het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen de verschillende materialen die er zijn. Daarom kopen velen sieraden van zilver, omdat dit meestal is waar je het grootste assortiment vindt tegen een relatief lage prijs.

  Bij ons vind je alleen kleine en grote ontwerpen gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals chirurgisch staal 316L, titanium, niobium, enz. Onthoud dat wij ook professionele piercingstudio's runnen, dus we weten welk risico is verbonden aan het niet gebruiken van de juiste materialen. Al onze sieraden die gecoat zijn, zijn PVD-gecoat, wat een oppervlak geeft dat super slijtvast en veel robuuster is dan andere coatings.

  We weten dat er een groot verschil is in smaak als het gaat om stijl en voorkeuren. Je vindt daarom sieraden met en zonder stenen en parels, met en zonder hangers, in goud- of zilverkleur en nog veel meer hier op de pagina. We hebben ook oorbellen met een platte sluiting aan de achterkant, wat ze zeer geschikt maakt voor piercings in het bovenste deel van het oor, zodat het haar niet vast komt te zitten in de sluiting.

  Grote oorbellen, ronde oorbellen of oorstekers? Je vindt het allemaal hier

  Is vaak zowel een modieuze als persoonlijke uitdrukkingsvorm. Ze kunnen worden gebruikt om je gezichtsvorm of ogen te benadrukken of als onderdeel van je persoonlijke stijl of als statement. Ze kunnen ook een symbolische betekenis dragen die alleen jij of enkelen kennen. 

  Velen zijn ontworpen om van de oorlel te hangen, maar er zijn ook kleine en meer eenvoudige varianten die door het oor gaan en oorstekers worden genoemd. Het geeft een heel ander uiterlijk of je grote en ronde oorbellen draagt of kleine oorstekers die op subtiele wijze elegantie toevoegen aan je outfit. Velen geven er de voorkeur aan om verschillende opties in hun sieradendoos te hebben, zodat ze oorbellen kunnen verwisselen op basis van outfit, gelegenheid en humeur.

  Heb je meerdere gaatjes in je oren, dan is het ook een ideale gelegenheid om verschillende oorbellen samen te stellen die perfect passen bij jouw stijl. Probeer bijvoorbeeld grote creolen met kettingen te combineren met ronde varianten, ook wel hoops of creolen genoemd, en een of meerdere oorstekers om een interessante en unieke look te creëren die eindeloos kan worden gevarieerd. Hier kun je ook gemakkelijk materialen mixen en matchen om wat contrast te creëren.

  Goede kwaliteit voor lage prijzen - vind goedkope oorbellen bij de Piercingfabriek

  Goedkope sieraden zijn er genoeg in Denemarken en bij buitenlandse verkopers. Helaas worden deze meestal geproduceerd in een variërende kwaliteit die moeilijk te controleren is. Goedkoop betekent echter niet per se slecht. Wij produceren bijvoorbeeld de meeste van onze sieraden zelf - we hebben geen tussenpersoon, en zijn daardoor in staat om kwaliteit te verkopen ver onder de normale marktprijzen. 

  Doordat we ze zelf produceren en ook andere sieraden in duizendtallen, kunnen we de prijzen op dat niveau houden waarop andere winkels hun sieraden inkopen bij hun leverancier. Dus eigenlijk zijn wij jouw directe verbinding tussen producent en klant. 

  Wanneer je producten bij de Piercingfabriek koopt, krijg je altijd gratis verzending bij aankopen van meer dan 299 kr., levering binnen 1-2 dagen en 100 dagen retourrecht. Heb je vragen over onze oorbellen, levering of iets anders? Neem dan contact met ons op met je verzoek. We zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen.

  Wat gebeurt er als je te vroeg van oorbellen wisselt?

  Als je te vroeg wisselt, kan dat een reeks problemen veroorzaken zoals infectie, ontsteking en vertraging in het genezingsproces. Het kan ook leiden tot littekens en de vorming van keloïden.

  Wanneer mag je oorgaatjes laten zetten?

  De leeftijdseisen variëren afhankelijk van de locatie waar je oorgaatjes wilt laten zetten. Over het algemeen eisen de meeste piercers dat je minstens 16 jaar oud bent en een handtekening van je ouders hebt als je jonger bent dan 18 jaar.