X
  Betaal met creditcards

  Verticale labretpiercing

  32 stilarter fundet

  Verticale Labret Piercing

  Een verticale lip piercing is een zeer populaire variant van de meer gebruikelijke lip piercing. Een piercing die met name de afgelopen jaren populair is geworden. Het bevindt zich door het rode deel van de lip aan de bovenkant en gaat door het gebied net na het punt waar het rode deel stopt. Deze piercing vereist grote precisie, omdat de kleinste fout zichtbaar kan zijn. Zorg er daarom voor dat je deze piercing alleen laat zetten door een ervaren piercer.

   

  Verticale lip sieraden

  Vaak wordt een gebogen staaf, ook wel een gebogen barbell genoemd, gebruikt voor deze piercing. Deze wordt gemaakt met een sieraad van minimaal 10 mm lang om eventuele zwelling te accommoderen. Na ongeveer 2 weken kan er worden overgeschakeld naar de standaard maat van 8 mm.

  Hoewel de standaardmaat 1,2 mm dik en 8 mm lang is, hebben sommigen mogelijk een staaf van slechts 6 mm nodig. Vraag uw piercer om advies of meet zelf de afstand tussen het insteek- en uitgangsgat.

  U kunt meer informatie vinden over het meten van sieraden voor piercings onder het kopje "Hulp bij het vinden van de juiste maat".