X

  Madonna-piercing sieraden

  76 stilarter fundet

  Wat is een Madonna-piercing?

  Een Madonna-piercing wordt geplaatst aan de rechter- of linkerkant van de bovenlip, en er wordt vaak een staafje als sieraad gebruikt. De naam Madonna-piercing is afgeleid van de zangeres met dezelfde naam. De reden hiervoor is dat deze piercing op dezelfde plek zit als waar Madonna een schoonheidsvlek heeft, vandaar de toepasselijke naam.

  Koop een mooie Madonna-piercing

  Wij hebben een uitgebreide selectie van prachtige Madonna-piercingsieraden en bieden als enige een prijsgarantie op al onze producten.

  Wij produceren 90% van onze sieraden zelf en kunnen daarom een unieke combinatie van kwaliteit, service en prijzen leveren die niemand kan evenaren.

  Een Madonna-piercing is een van de meest populaire lip piercings, en er zijn veel verschillende sieradenopties. Denk aan vergulde piercings, sommige met stenen of misschien zelfs een eenvoudige piercing met een simpele bol. Of je nu het een of het ander wilt, we staan altijd klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en de sieraden rechtstreeks bij je thuis te bezorgen.