X
  Betaal met creditcards

  Stretch Nazorg Producten

  6 stilarter fundet

  Nazorg voor stretchen

   

  Binnen de categorie nazorg voor stretchen zijn er verschillende opties beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld het product Smelly Gelly aanbieden, dat een product is dat je kan helpen om geuren, bijvoorbeeld van je stretchen, te verwijderen. Het is een lichte lotion op basis van petroleum die, bij gebruik, geuren van je piercings kan verwijderen tot wel 30 dagen (afhankelijk van je persoonlijke hygiëne en je lichaamseigen chemie). Smelly Gelly is een vrij kleine container met 1-2 gram lotion. Deze hoeveelheid zou echter genoeg moeten zijn om tot wel 6 maanden mee te gaan. Alleen gebruiken op volledig genezen piercings.

  Je vindt instructies voor het gebruik van het product hier: 

  Zo gebruik je Smelly Gelly

  Emu-olie is een ander nazorgproduct dat je veilig kunt gebruiken voor je piercing. Emu-olie komt van de Emu-vogel, die zijn oorsprong heeft in Australië. De olie is antibacterieel, pijnstillend en dringt snel door in de huid zonder deze vettig te maken of de poriën te verstoppen. We verkopen Emu-olie hier in een kleine container van 6 ml.

  Koop Emu-olie hier en lees tegelijkertijd de beoordeling van Elayne Angel over het product. Elayne Angel is een van 's werelds toonaangevende piercers en ze is actief sinds de jaren 80. In haar carrière heeft ze meer dan 40.000 piercings uitgevoerd, dus we hebben hier te maken met iemand die weet waar ze over praat.