X

  Intieme piercings

  144 stilarter fundet

  Intieme piercings

  Is een piercing die steeds meer mensen krijgen, maar waar weinig mensen over praten. Er kunnen veel redenen zijn om er een te laten doen, maar meestal is het ofwel voor stimulatie of voor het uiterlijk. De stimulerende piercings zijn bedoeld om jezelf of je partner te stimuleren. Er zijn geleidelijk een aantal opties en er komen er voortdurend nieuwe bij, de ene riskanter dan de andere. De meest voorkomende piercing voor vrouwen is een kappiercing, deze wordt in de voorhuid net boven de clitoris geplaatst. Het kan zowel horizontaal als verticaal worden gemaakt, maar er is een groot verschil tussen deze posities. Want waar het horizontale, dat is meestal alleen ter wille van het zicht, juist stimulerend is voor de drager.

  Bij mannen is een Prince Albert piercing nog steeds het populairst, vooral vanwege de stimulatie van zowel de partner als de drager. Maar ook andere piercings, zoals in het scrotum, krijgen steeds meer aandacht.

  Intieme piercings

  Er zijn veel verschillende manieren om iemands buik te versieren, en het kan moeilijk zijn om kop en staart te vinden in wat wat is, en daarom zal ik een kort overzicht geven van de verschillende en waarvoor ze kunnen worden gebruikt.

  Clitoris voorhuid / Kappiercing

  Een clitorale voorhuid is een vrouwelijke piercing die in de huid wordt geplaatst die de clitoris bedekt. Het kan zowel verticaal als horizontaal worden gemaakt, afhankelijk van wat de vrouw wil, maar verticaal is duidelijk het populairst omdat het veel meer stimuleert dan horizontaal. De meeste vrouwen hebben de anatomie voor deze piercing, maar degenen die dat niet hebben, moeten vermijden om het te laten doen omdat het onnodige complicaties kan veroorzaken. Een professionele piercer inspecteert het gebied voordat hij het doet, en doet vaak een zogenaamde Q-tip-test die tot doel heeft de ruimte onder de huid te beoordelen. Helaas krijgen niet alle vrouwen stimulatie van deze piercing, ook al is deze perfect correct geplaatst. De horizontale versie is meer voor visuele doeleinden, maar kan stimulatie geven als de clitoris van de vrouw een bepaalde grootte heeft.

  Een kappiercing wordt gemaakt met een ring , gebogen staaf of rechte staaf . Het is erg belangrijk dat u de juiste maat kiest, die kan variëren afhankelijk van de anatomie van de vrouw, en het is daarom een goed idee om onze klantenservice om advies te vragen als u uw exacte maat niet weet.

  Labia piercing

  Was een paar jaar geleden ongelooflijk populair, maar is tegenwoordig minder populair dan de meer stimulerende piercings. Het kan zowel in de binnenste als buitenste schaamlippen worden geplaatst en wordt altijd gemaakt met een kogelring of hoefijzer . De meeste vrouwen laten het doen in het bovenste deel van de schaamlippen, omdat het veel ongemak kan veroorzaken als ze te ver naar beneden zitten, omdat ze je storen elke keer dat je op een bank of een zadel gaat zitten. Meet bij het kiezen van een maat de schaamlippen op en tel daarbij ca. 0,5 - 1 mm op bij de diameter, maar nogmaals raden we je aan om gebruik te maken van onze klantenservice, die wordt bediend door getrainde piercers. Net als bij andere intieme piercings kun je ook een schaamlippen oprekken, maar ga wel voorzichtig te werk.

  Piercing in het scrotum / Piercing op de schacht van de penis

  Qua sieraden lijken ze sterk op elkaar en worden daarom samen beschreven. Dit type piercing wordt bijna altijd gedaan met een kogelring, en meestal worden er meerdere naast elkaar gedaan. Ze hebben geen echte functie, maar worden puur om esthetische redenen gebruikt. Het is belangrijk dat u aandacht besteedt aan een goede hygiëne, aangezien een infectie zich hier gemakkelijk verspreidt met vervelende complicaties. Wees vooral voorzichtig als ze zich dicht bij uw rectum bevinden. Wanneer het op de schacht van de penis wordt gedaan, wordt het vaak een frenumpiercing genoemd, en een frenumladder als er meerdere achter elkaar worden gedaan.

  Intieme piercings en seks

  Intieme piercings worden geassocieerd met seksualiteit, of het nu gaat om zelfstimulatie, partnerstimulatie of gewoon om te zien. In Denemarken wordt het hebben van een intieme piercing meestal geassocieerd met taboe, terwijl het in andere landen een onderwerp is dat vaak besproken wordt. In de VS zijn er duidelijke onderzoeken gedaan naar piercing als remedie tegen verminderde zin in seks, en de resultaten waren eigenlijk heel goed.

  Veel vrouwen en mannen hebben last van een verminderde zin in seks en een piercing zal velen ongetwijfeld helpen om meer verlangen te hebben, dus het zou ook fijn zijn als er meer aandacht zou zijn voor de mogelijkheden in ons werelddeel.

  Dit was een kort overzicht van de verschillende piercings, en er zijn er eigenlijk nog veel meer die niet in deze tekst worden genoemd. Zit je met een vraag, neem dan gerust contact met ons op voor een uitgebreidere uitleg.