X
  Betaal met creditcards

  Christina Piercing

  77 stilarter fundet

  CHRISTINA-PIERCING

  Een Christina-piercing is een intiempiercing voor vrouwen, geplaatst waar de buitenste schaamlippen samenkomen bij het venusheuvelgebied. Om dezelfde reden wordt het ook wel een Venus-piercing genoemd. Het is een relatief nieuwe vorm van piercing die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

  Bekijk ons uitgebreide assortiment prachtige Christina-piercingsieraden hier.

  KIES SIERADEN VOOR JE CHRISTINA-PIERCING VAN HOGE KWALITEIT

  Het is belangrijk om kwaliteitsmaterialen te kiezen voor je piercings, vooral intiempiercings zoals een Christina-piercing vereisen geschikte sieraden van goede materialen die geen infecties en dergelijke veroorzaken.

  Onze Christina-piercingsieraden zijn voornamelijk gemaakt van chirurgisch staal en titanium, hoogwaardige materialen die lang mooi blijven. Als extra voordeel zijn de materialen ook allergievriendelijk vanwege hun zeer lage nikkelgehalte, waar velen niet tegen kunnen.

  Je kunt dus met vertrouwen mooie en betaalbare Christina-piercingsieraden bij Piercingfabrikken kopen - we garanderen dat ze aan hoge normen voldoen. Als je voor de exclusieve keuze wilt gaan, hebben we ook sieraden voor Christina-intimpiercings in 14-karaats goud met prachtige stenen in verschillende vormen en maten.

  Het wordt aanbevolen om een gebogen staafje te dragen in je Christina-piercing met een draaddikte van ongeveer 1,6 mm. Dit is meestal het type piercingsieraad dat je ook in je navelpiercing zou dragen.

  GROOT ASSORTIMENT CHRISTINA-PIERCINGSIERADEN BIJ PIERCINGFABRIKKEN

  Je vindt een ruime keuze aan sieraden voor Christina-intimpiercings op deze pagina, en we zijn altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. We hebben alles, van de klassieke sieraden in zilver of goud met een kraal aan elk uiteinde tot meer extravagante versies in verschillende vormen met gekleurde stenen, hangers, enzovoort. Wat al onze producten gemeen hebben, is dat ze prachtig design en goede kwaliteit combineren met de scherpste prijzen op de markt.

  Verwen jezelf of je partner met een prachtig sieraad voor je Christina-piercing.