X

  Conch piercing sieraden

  206 stilarter fundet

  CONCH PIERCING

  Dit is tegenwoordig een van de meest populaire oorpiercings. Het bevindt zich in de oorschelp tussen de gehoorgang en de buitenkant van het oor en wordt meestal gedaan met een ring of een rechte staaf. Eigenlijk kan het ook worden voorzien van piercingsieraden in veel andere ontwerpen, zoals een labret of een hoefijzer.

  Bekijk ons grote assortiment en laat je inspireren.

  GENEZING VAN EEN CONCH PIERCING

  Deze geneest erg langzaam, en vaak zul je veel periodes ervaren waarin deze erg pijnlijk is. Het bevindt zich in kraakbeenweefsel, dat een slechte bloedtoevoer heeft. Daarom is het niet op dezelfde manier voorbereid als bijvoorbeeld piercings in gebieden met een goede bloedcirculatie. Dit resulteert helaas vaak in veel mensen die de piercing moe worden voordat deze volledig is genezen en deze dan verwijderen. Deze piercing kan gecompliceerd zijn, maar het is de wachttijd waard. Dus bereid je voor om het de tijd te geven om te genezen en reinig je nieuwe piercing dagelijks met zoutoplossing van 0,9% Natriumchloride, totdat deze volledig is genezen, voordat je overstapt op een nieuw sieraad. Raadpleeg zeker je piercer als je overweegt om deze weer te verwijderen.

  Vanwege de gevoelige aard van de piercing is het ook belangrijk dat je sieraden van goede kwaliteit gebruikt. Het merendeel van onze sieraden is gemaakt van chirurgisch staal en titanium, de favoriete materialen van de meeste piercers omdat ze duurzaam en allergievrij zijn met een zeer lage nikkelafgifte en goedgekeurd voor piercings. Als je weet dat je allergisch bent voor nikkel, raden we chirurgisch staal en vergulde sieraden af. Als je op zoek bent naar een exclusief sieraad voor je piercing, hebben we ook sieraden van 14 karaat goud.

  CONCH PIERCING RING, LABRET, STAAL OF HOEFIJZER

  Er zijn veel verschillende opties als het gaat om sieraden voor je piercing. Je kunt alles kiezen, van een Conch-ring tot een labret, staafje of hoefijzer. Er is dus volop keuze om het sieraad te kiezen dat bij jouw smaak past en dat comfortabel voor je is om te dragen.

  Wanneer je het piercingsieraad kiest dat in je piercing moet zitten, is het belangrijk dat de maat correct is. Als je een ring kiest, meet je de afstand van het gat tot aan de rand van het oor in een rechte lijn. Voeg vervolgens 0,5-1 mm toe. Als je andere sieraden wilt, zoals een labret of een rechte staaf, meet dan de afstand tussen de 2 gaten aan de voorkant en achterkant en voeg ongeveer 0,5-1 mm toe. Op die manier heb je een goede basis om de juiste piercing te vinden die bij je oor past.

  Als je twijfelt, kun je ook onze gids voor maatvoering hier bekijken. Anders ben je ook altijd welkom om contact op te nemen met onze klantenservice, waar we klaarstaan om je advies te geven op basis van uitgebreide ervaring met piercings.

  GROOT AANBOD VAN CONCH PIERCING-SIERADEN HIER

  Houd je van een labret met één of meer mooie stenen, een Conch-ring met coole details of misschien gewoon een eenvoudige staaf? Je vindt een ruime keuze aan mooie piercingsieraden bij Piercingfabrikken, en we voegen voortdurend nieuwe varianten toe aan ons assortiment, zodat je de meest trendy sieraden voor je piercings kunt vinden.

  We produceren zelf een groot deel van onze sieraden en daarom kunnen we de scherpste prijzen op de markt aanbieden voor piercings, zonder dat je concessies hoeft te doen aan kwaliteit of design. We hebben ook een piercingstudio, dus we begrijpen het belang van goede materialen en hoge kwaliteit.

  Heb je vragen of twijfels over wat je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken ernaar uit om je te helpen!