X

  Daith-piercing

  187 stilarter fundet

  Filteren op:

  DAITH PIERCING

  Een Daith piercing is een soort oorpiercing die de laatste jaren steeds populairder is geworden. De piercing gaat door het kleine gedeelte van het oor, dat tussen de gehoorgang en de wortel van het oor ligt. Het is een enorm decoratieve piercing waar je veel verschillende oorbellen in kunt gebruiken.

  Bekijk hier onze grote selectie sieraden voor Daith-piercings.

  WELKE DAITH PIERCING SIERADEN KUNNEN WORDEN GEBRUIKT?

  Je kunt veel verschillende sieraden gebruiken voor een Daith-piercing, afhankelijk van je smaak en stemming, maar de meest voorkomende zijn:

  • Gebogen staven

  • Telefoongesprek

  • Hoefijzer.

  Velen zijn echter ook onze septum-sieraden gaan gebruiken voor hun Daith-piercing, die ook perfect in deze piercing past - vooral als je een sieraad wilt dat wat volume geeft en echt ergens op lijkt.

  De typische sieradenmaat voor Daith-piercings is 1,2 mm draaddikte en 8-12 mm diameter voor ringen of 6-12 mm voor staafjes, afhankelijk van hoe zichtbaar je het wilt hebben. U kunt de exacte maat vinden door de afstand tussen het in- en uitlaatgat te meten en daar 1-2 mm bij op te tellen.

  Onze sieraden voor Daith-piercings zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder titanium en chirurgisch staal, die door veel professionele piercers de voorkeur genieten voor piercings. Dit komt omdat het extreem robuuste en duurzame materialen zijn, die ook zeer kleine hoeveelheden nikkel afgeven en dus de allergievriendelijke keuze zijn.

  Bent u op zoek naar een exclusief sieraad voor uzelf of iemand die u dierbaar is? Dan is een Daith piercing ring in 14 karaat goud een goede en zeer elegante keuze.

  HELPT EEN DAITH PIERCING BIJ HOOFDPIJN EN MIGRAINE?

  De Daith piercing is een van de meest populaire piercings en dat komt vooral omdat een Daith piercing door velen wordt omschreven als een effectieve behandeling van migraine en hoofdpijn. Hoe past dat allemaal in elkaar, denk je misschien? Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de piercing deze kwalen kan verlichten, toch ervaren velen er positieve effecten van. Dit zou komen omdat de piercing een acupunctuurpunt in het oor stimuleert, wat geassocieerd wordt met pijnverlichting.

  Hoewel het effect nooit is gedocumenteerd, zien we in onze piercingstudio's vrij goede resultaten wanneer klanten deze piercing laten zetten. De theorie achter de werking ervan is onder andere dat de lichaamseigen morfinedepots zich in het gebied bevinden, en dat het in een punt zit dat binnen de wereld van de acupunctuur al vele jaren wordt gebruikt.

  Of je nu pijnverlichting ervaart met een Daith piercing of niet, je krijgt een decoratieve en mooie piercing die met veel verschillende soorten oorsieraden kan worden versierd. De daith piercing is een unieke manier om jezelf uit te drukken en een persoonlijk tintje aan je look te geven, en er zijn veel verschillende sieraden om uit te kiezen.

  KOOP DAITH PIERCING BIJ DE PIERCING FABRIEK

  Bij Piercingfabrikken vind je altijd sieraden tegen de scherpste marktprijzen. Wij produceren de meeste van onze sieraden voor Daith piercings zelf, daarom vind je op deze pagina sieraden tegen fabrieksprijzen. Je koopt bij ons altijd goedkope sieraden in een mooi design en van hoge kwaliteit.

  Mooie en goedkope sieraden voor Daith piercings koop je met een gerust hart bij Piercingfabrikken - wij garanderen dat ze voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en design. Naast de webshop hebben we ook professionele piercingstudio's, dus we kennen het risico dat gepaard gaat met het niet gebruiken van de juiste materialen.


  Wanneer je Daith piercingsieraden en andere producten bij Piercingfabrikken koopt, krijg je altijd gratis verzending bij aankopen boven DKK 299, 1-2 dagen levering en 100 dagen retourrecht. Heb je vragen over onze sieraden, bezorging of iets anders? Neem dus gerust contact met ons op met uw vraag. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.