X
  Betaal met creditcards

  Klacht

  Bij PiercingFabrikken verkopen we piercingsieraden van hoge kwaliteit en bieden we 100 dagen omruilservice. Om je piercingsieraden te kunnen ruilen is het een vereiste dat de verpakking waarin ze geleverd worden onbeschadigd is, in dit geval kunnen wij de sieraden niet doorverkopen aan anderen.

  Houd er rekening mee dat u als klant de verzendkosten draagt als u de sieraden wilt omruilen.

  Beschadigde goederen

  Indien uw goederen beschadigd raken tijdens het transport, of anderszins niet voldoen aan de beloofde kwaliteit, bieden wij een volledig recht van retour, zolang de sieraden geen behandeling hebben ondergaan die niet wordt aanbevolen in de productomschrijving, bijvoorbeeld het reinigen van goud- vergulde sieraden met alcohol. PiercingFabrikken draagt alle aan de klacht verbonden kosten, inclusief de eventuele verzendkosten.

  De garantie dekt geen ruwe behandeling die verder gaat dan normaal gebruik van het sieraad, noch indien het sieraad op een andere manier wordt gebruikt dan voorgeschreven.

  Indien u een sieraad wilt ruilen/klagen, dient dit schriftelijk te gebeuren per e-mail aan onze klantenservice info@piercingfabrikken.dk

  Met vriendelijke groet

  Team PiercingFabrikken