X
  Betaal met creditcards

  TERUGSTUURBELEID

  Hoe lang heb ik het recht om te retourneren?

  We weten dat het moeilijk kan zijn om een product te beoordelen zonder het in je handen te houden. We hebben een volledig recht van 365 dagen op alles bij ons kopen zolang het artikel in originele staat is en de verpakking niet geopend is.

  Om hygiënische redenen nemen we helaas geen goederen terug waarvan de verpakking kapot is, omdat dit onze enige garantie is dat het product niet is gebruikt voordat we het naar een andere klant sturen.

  U kunt uw artikel hier naar ons terugsturen via ons retourportaal . Helaas ruilen we niet voor een ander artikel. Wanneer het artikel bij ons is, duurt het doorgaans 1 week voordat het geld op je rekening staat.

  Als mijn artikel kapot gaat?

  Het spijt ons zeer als u een defect artikel heeft ontvangen of als uw artikel na een korte gebruiksperiode kapot is gegaan.

  We maken ons grote zorgen over de kwaliteit van onze producten, maar af en toe kan er een productiefout of andere dingen zijn waardoor de sieraden niet de kwaliteit hebben die we nastreven.

  We leven van tevreden klanten en daarom staat de goede klantervaring altijd centraal. Om dezelfde reden staan wij ook altijd klaar om u te helpen als u onverhoopt iets ontvangt dat niet in orde is.

  Als je een defect product hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via info@piercingfabrikken.dk en zij zullen je verder helpen.

  Heb je spijt van je aankoop?

  We begrijpen heel goed dat je soms spijt krijgt van een aankoop, of dat het product simpelweg niet aan je verwachtingen voldeed. Maak je geen zorgen, zolang het artikel in originele staat is en niet uit de verpakking is gehaald, accepteren we retourzendingen tot 365 dagen na je aankoop. De 365 dagen hebben geen invloed op uw wettelijke rechten, waarbij wij de Deense wetgeving op dit gebied volledig volgen.

  Recht van klacht

  Wij bieden een klachtrecht van 2 jaar in overeenstemming met de Verkoopwet voor omvangrijke fabricage- en materiaalfouten die worden ontdekt tijdens normaal gebruik van het product. Het recht van klacht dekt geen verlies, schade of slijtage, direct of indirect veroorzaakt door onjuiste bediening of slecht onderhoud, geweld of ongeoorloofd ingrijpen. Klachten over fouten of defecten, die moeten worden ontdekt door het gebruikelijke onderzoek van het artikel, moeten binnen 14 dagen na aankoop worden gemeld aan onze klantenservice via info@piercingfabrikken.dk . Het artikel kan vervolgens worden geretourneerd om te worden geruild of in overleg te worden gecrediteerd.