X
  Betaal met creditcards

  Wie zit er achter de Piercing Factory?

  De piercingfabriek werd in november 2014 geopend door Jonas, die ook eigenaar is van respectievelijk Piercinghuset in Odense en Fredericia. Jonas werkt ook af en toe zelf als piercer in beide studio's en heeft daardoor enorm veel kennis over sieraden voor piercings. Het ligt dan ook voor de hand dat hij ook handelaar is in deze sieraden.

  De visie rondom de Piercing Factory is dat het mogelijk moet zijn om in Denemarken sieraden te shoppen, tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met die in het buitenland. Tegelijkertijd moet de kwaliteit hetzelfde zijn. Het was dan ook een beetje een revolutie toen Jonas de Piercingfabrikken opende, want veel concurrenten rekenden veel hogere prijzen voor producten die vaak bijna identiek waren aan die van de Piercingfabrikken. Tegelijkertijd is het een doel van Jonas - en al zijn medewerkers - om fantastische klantenservice te bieden - zodat mensen een unieke ervaring krijgen.

  *****We hebben 5 sterren op Trustpilot*****

  Bekijk gerust de goede reviews van Piercingfabrikken op Trustpilot

  https://dk.trustpilot.com/review/piercingfabrikken.dk

  Wanneer u bij ons winkelt, komt u in contact met Deense medewerkers die gemakkelijk en snel een oplossing kunnen vinden waar u als klant tevreden mee bent.

  We kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

   

  Met vriendelijke groet

  Jonas - en de rest van het team achter Piercingfabrikken.dk