X
  Betaal met creditcards

  Vrachttarieven

  Bij Piercingfabrikken heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende soorten verzending. Kiest u ervoor om uw bestelling als spoedbrief te laten verzenden, dan betaalt u hiervoor DKK 39,00. Het pakket wordt doorgaans binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Kiest u voor gewone brievenpost, dan moet u er rekening mee houden dat dit type zending langer kan duren. Posten levert doorgaans binnen 10 werkdagen.

  Als u voor meer dan DKK 299,00 koopt, krijgt u gratis verzending.

  Opmerking!!! We versturen graag pakketten naar heel Scandinavië, maar houd er rekening mee dat we alleen bezorging per briefpost aanbieden.

  De verzendkosten naar Groenland, IJsland, Noorwegen, Zweden en de Faeröer zijn DKK 29,00.

  Wat dekt de verzendkosten?

  De vrachtprijs dekt niet alleen de postzegel, maar ook het loon van de werknemers die de bestelling moeten inpakken, kosten voor inpakken, verpakken, enz.

  Nog even over de bezorging

  Let goed op of je het juiste adres hebt ingevuld bij het bestellen. Je kunt dit controleren op de orderbevestiging die we sturen naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt in verband met je aankoop. Het is BELANGRIJK dat u het huisnummer en evt vloer/zijkant. Onthoud ook de juiste postcode en plaats. Zo kan het postkantoor je vinden en je pakket zo snel mogelijk afleveren.

  Belangrijk!!

  Als u bezorging per briefpost bestelt, moet u er rekening mee houden dat uw naam MOET op de brievenbus verschijnen op het adres waar u het pakket hebt besteld, anders kan het postkantoor het pakket meestal niet bezorgen. In plaats daarvan wordt het pakket naar ons teruggestuurd. Als je een bestelling hebt geplaatst en je naam staat niet op de brievenbus, kun je de naam zo snel mogelijk toevoegen of contact opnemen met onze klantenservice via info@piercingfabrikken.dk .

  Heeft u nog niet besteld - en wilt u bestellen naar een adres waar uw naam niet op de brievenbus staat, dan kunt u ervoor kiezen om het pakket naar een c/o adres te bestellen. Je schrijft de naam op de brievenbus en daarna schrijf je je eigen naam als c/o. Als je naar een internaat of post-secundaire school gaat, moet je de naam van de school schrijven en vervolgens je eigen naam als c/o of att. Als u twijfelt over wat u moet doen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@piercingfabrikken.dk .