X
  Betaal met creditcards

  Piercingfabrikken.dk - Alles voor je piercing

  Piercingfabrikken is dé webshop voor jou die waarde hecht aan een goede prijs voor je piercings, goede kwaliteit en een goede klantenservice. Wij leveren alles op het gebied van piercings, en hebben daarnaast ook nog 2 piercing studio's gevestigd in respectievelijk Odense en Fredericia.

  Het idee achter de PiercingFabrikken is ontstaan nadat ik jarenlang als piercer in mijn eigen piercingstudio's heb gewerkt. Het heeft me veel inzicht gegeven in de piercing-industrie. Daarnaast heb ik ook ervaring van een andere webshop. Steeds meer klanten kiezen ervoor om bij buitenlandse webshops te bestellen omdat de prijzen vaak goedkoper zijn en er een groter aanbod kan zijn. Het idee om tegen dezelfde prijs of goedkoper te verkopen zat echter al heel lang in mijn hoofd en daarom waagde ik de sprong en opende ik de Piercing Factory.

  Een beetje over onze klantenservice

  Onze medewerkers van de klantenservice zullen u zo snel mogelijk per e-mail antwoorden - schrijf ons op info@piercingfabrikken.dk

  Wij doen er alles aan om tevreden klanten te hebben. Daarom behandelen wij ook onze klantenservice zaken op een manier dat beide partijen tevreden zijn. Dit kun je ook lezen op ons trustpilot profiel, waar we een 4,8 beoordelen.

  Onze producten

  Een typische Deense webshop koopt zijn producten in via een tussenpersoon - dit betekent dat ze relatief kleine hoeveelheden kunnen kopen en de goederen vrij snel kunnen leveren. Het is een heel goede oplossing, maar het betekent ook dat er meer schakels zijn tussen jou en het sieraad - schakels die veel kosten voor jou als klant.

  Bij Piercingfabrikken.dk kopen/produceren we de sieraden zelf in samenwerking met de fabriek. Dit geeft ons de mogelijkheid om je een sieraad voor je piercing te verkopen, wat ontzettend goedkoop is.

  De prijs heeft in dit geval geen invloed op de kwaliteit, die net zo hoog is als elders. We hechten veel waarde aan het leveren van alleen het beste aan onze klanten.

  Als u nog steeds twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen - ons e-mailadres is info@piercingfabrikken.dk

  Ben je klaar om veel geld te besparen op je piercingsieraden?

   

  Met vriendelijke groet

  Jonas - eigenaar van Piercingfabrikken.dk

  LLS APS

  CVR: 34903727

  Gefionsvej 6

  7000 Fredericia

  Denemarken