X
  Betaal met creditcards

  Welkom bij de Piercingfabriek

   

  Mijn naam is Jonas - en ik ben de persoon achter deze winkel. Ik wil je graag iets vertellen over waarom ik ervoor gekozen heb om een webshop te openen die piercingsieraden verkoopt.

  In 2005 kwam ik bij toeval in de piercingbranche terecht - en sindsdien ben ik hier gebleven. Ik heb 2 piercing studio's in respectievelijk Odense en Fredericia, en ben ook begonnen en mede-eigenaar geweest van een andere Deense piercing webshop.

  Naast piercings ben ik ook al meer dan 10 jaar werkzaam als ambulancemedewerker en vind ik de afwisseling tussen de verschillende branches erg leuk.

  In de loop van vele jaren heb ik veel kennis opgedaan over de piercingbranche, zowel wat betreft het vak zelf, maar ook wat betreft het kiezen van leveranciers, het maken van sieraden, etc.

  De Deense webshops hebben in de loop van de tijd terrein verloren aan de buitenlandse, met name door één ding; de prijs. Maar de buitenlandse webshops hebben vaak een laag serviceniveau, lange levertijden en spreken ook nog eens een heel andere taal. Bovendien heb je als consument meestal geen rechtsbijstand als je goederen, tegen de verwachting in, niet komen opdagen. Aan de andere kant hebben ze de mogelijkheid om veel lagere prijzen te hanteren dan de Deense webshops.

  Juist op basis van de prijs is mijn idee ontstaan. Want moet je dezelfde prijzen kunnen aanbieden in Denemarken? Meteen zou het antwoord nee moeten zijn, maar toen begon ik op alternatieve manieren te denken. Wat als we alle dure onderdelen van het proces zouden verwijderen? Bijvoorbeeld tussenpersonen, telefonisch contact met klantenservicemedewerkers en andere dure functies, en in plaats daarvan uitsluitend geconcentreerd op prijs, kwaliteit en levering. En daar is het idee ontstaan. Na vele maanden hard werken ben ik eindelijk aangekomen bij een product waar ik 100% voor kan instaan.

  Vrijwel ons gehele assortiment produceren wij zelf - in nauwe samenwerking met een fabriek - en zijn ons continu bewust om u te voorzien van kwaliteitsproducten. Om dezelfde reden worden al onze producten met coating, bijvoorbeeld PVD, behandeld met een speciale film, die zorgt voor een langere houdbaarheid dan traditionele coatings.

  Om me alleen op prijs en kwaliteit te kunnen focussen, heb ik er ook voor gekozen om op bepaalde functies te bezuinigen. Ik heb er bijvoorbeeld voor gekozen om te bezuinigen op de klantenservice, die alleen bereikbaar is per e-mail of in onze live chat, maar al zeg ik het zelf - we reageren sowieso vrij snel. Het heeft ook geen invloed op uw rechten als klant, aangezien wij uiteraard ook voldoen aan de Deense wetgeving. Welkom in mijn webshop - als ik je ergens mee kan helpen, stuur dan een e-mail naar: info@piercingafbrikken.dk

  Met vriendelijke groet

   

  Jonas – eigenaar van Piercingfabrikken.dk