X
  Betaal met creditcards

  Waarom voor ons kiezen?

   

  Als klant word je gebombardeerd met beloftes van de webshops die je bezoekt. Om de aandacht van een klant te trekken, zijn eenvoudige maar effectieve middelen nodig. Het kan de prijs zijn, klantenservice, prijzen, enz. Vaak kom je er al snel achter dat niet alles is zoals beloofd - wat uiteindelijk kan resulteren in een negatieve ervaring voor jou.

  Bij Piercingfabrikken.dk behandelen we de meeste vragen per e-mail - en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden. Elke dag, vele malen per dag, controleren we e-mails en Facebook op berichten. Schrijf ons dan gewoon - we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

  Tegelijkertijd kunnen we u kwaliteit bieden tegen een prijs die nog niet eerder is gezien in Denemarken - of in heel Scandinavië trouwens. Omdat de Piercing-fabriek slechts met één doel is opgericht; piercingsieraden te verkopen tegen de laagst mogelijke prijs. Als u, net als wij, op lage prijzen wilt slaan, zijn er natuurlijk andere plaatsen waar we moeten bezuinigen.

  Om diezelfde reden hebben we er juist voor gekozen om alle onnodige kosten, zoals telefoontijd voor klantenservicemedewerkers, weg te laten. Toegegeven, die zijn leuk om te hebben, maar zou je je sieraden niet liever voor ruim onder de 1/2 euro kunnen kopen? prijs?

  We kunnen u ook beloven dat uw goederen zullen aankomen. We verzenden meestal dezelfde dag als je eerder bestelt 15.00 – maandag t/m vrijdag. Maar we kunnen ook makkelijk bestellingen versturen die daarna besteld zijn.

  Je hebt natuurlijk nog steeds dezelfde rechten als op alle andere webshops en aangezien we een Deense webshop zijn die onderworpen is aan de Deense wetgeving, ben je ook beschermd volgens de Deense voorwaarden als je bij ons winkelt.

  Mocht er zich een probleem voordoen, dan nemen we dat meestal per mail over, maar we kunnen je ook een sms sturen of bellen als het probleem daarom vraagt.

  Onze sieraden zijn van dezelfde hoge kwaliteit als op andere webshops - en we weten eigenlijk heel veel van kwaliteit, want de Piercingfabriek is in handen van een getrainde piercer.

  We streven altijd naar een grote selectie van producten en we zijn altijd zeer zorgvuldig om de voor- en nadelen van elk product te beschrijven.

  Het is in onze ogen een samenwerking tussen ons als dealer en u als klant. Hoe meer administratieve zaken we kunnen besparen, hoe meer u kunt besparen op uw piercings - het is echt simpele logica!

  Klaar om bij ons te shoppen?

   

  Jonas - eigenaar van Piercingfabrikken.dk