X
  Betaal met creditcards

  Piercingfabrikken.dk - alles voor je piercing

   

  Piercingfabrikken is dé webshop voor jou die niet te veel wil betalen voor je piercing sieraden. Wij leveren alles op het gebied van piercings en hebben daarnaast 2 piercingstudio's in respectievelijk Odense en Fredericia. We weten dus veel van piercings en piercingsieraden.

  Het idee achter de piercingfabriek is ontstaan nadat ik jarenlang als piercer in mijn eigen piercingstudio's heb gewerkt. Het heeft me veel inzicht gegeven in de piercing-industrie. Daarnaast heb ik ook ervaring van een andere webshop.

  Steeds meer klanten kiezen ervoor om bij buitenlandse webshops te bestellen omdat de prijzen vaak goedkoper zijn en er een groter aanbod is. Het idee om tegen dezelfde prijs of goedkoper te verkopen zat echter al heel lang in mijn hoofd en daarom heb ik nu de grote sprong gewaagd en de Piercing Factory geopend.

  We zijn gemiddeld 2-3 keer goedkoper dan onze Scandinavische concurrenten en de kwaliteit is minstens zo goed. Ik garandeer je dat je exact dezelfde piercingsieraden nergens anders in Denemarken goedkoper zult vinden. Doe je dat wel, dan matchen we uiteraard de prijs. We zijn erg dynamisch wat betreft prijzen, wat betekent dat u voor de meeste producten prijsdalingen kunt verwachten naarmate het aantal bestellingen toeneemt. Hoe meer mensen bij ons winkelen, hoe grotere hoeveelheden we kunnen produceren - en hoe goedkoper we onze piercingsieraden ook aan jou kunnen verkopen.

   

  Een beetje over onze klantenservice

  We reageren meestal ongelooflijk snel op e-mails. Mochten wij contact met u opnemen in verband met b.v. een bestelling die u heeft geplaatst, kunnen we ervoor kiezen om u een sms te sturen of u te bellen als het probleem dit vereist.

  We willen je bestelling zo snel mogelijk inpakken, omdat we weten dat het veel betekent om je pakket zo snel mogelijk na bestelling te ontvangen. U kunt dus verwachten dat alle bestellingen eerder zijn geplaatst 15.00 uur wordt van maandag t/m vrijdag dezelfde dag verzonden. Het komt ook vaak voor dat wij geplaatste bestellingen achteraf verzenden 15.00 uur, we kunnen het gewoon niet garanderen.

   

   

  100 % Deens

  Aangezien we een 100% Deense webshop zijn, heb je ook dezelfde rechten als wanneer je winkelt in een Deense winkel in het voetgangersgebied. Dit is voor jou als klant een groot pluspunt ten opzichte van de buitenlandse webshops. Ze vallen niet onder dezelfde wetgeving. En dan vinden we het ook gewoon fijn om te kunnen communiceren met de webshops waar we mee winkelen.

   

  Onze producten

  Een typische Deense webshop koopt zijn producten in via een tussenpersoon. Dit betekent dat zij in relatief kleine hoeveelheden kunnen inkopen en de goederen zeer snel kunnen leveren. Het is een heel goede oplossing, maar het betekent ook dat er meer schakels zijn tussen jou en het sieraad - schakels die veel kosten voor jou als klant.

  Bij Piercingfabrikken.dk kopen/produceren we het overgrote deel van de sieraden zelf in samenwerking met de fabriek. Dit geeft ons de mogelijkheid om je een sieraad voor je piercing te verkopen, wat ontzettend goedkoop is. In dit geval heeft de prijs geen invloed op de kwaliteit, die net zo hoog is als elders. We hechten veel waarde aan het leveren van alleen het beste aan onze klanten.

  Als u nog steeds twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@piercingfabrikken.dk

   

  Klaar om veel geld te besparen op je piercingsieraden?

   

  Met vriendelijke groet

  Jonas - eigenaar van Piercingfabrikken.dk