X
  Betaal met creditcards

  Levering

  Bij de piercingfabriek zijn we er trots op dat we uw goederen zo snel mogelijk kunnen leveren. Om dezelfde reden hebben onze inpakmedewerkers het altijd druk en verpakken ze ook op zaterdag, zondag en de meeste feestdagen. Daarom kunt u als klant een snelle levering verwachten wanneer u bij ons bestelt

   

  Bestelling geplaatst in Denemarken 

  verwachte levering

  Maandag voor 16.00 uur

  Dinsdag

  Dinsdag voor 16.00 uur

  Woensdag

  Woensdag voor 16.00 uur

  Donderdag

  Donderdag voor 16.00 uur

  Vrijdag

  Vrijdag voor 16.00 uur

  Zaterdag

  Zaterdag voor 16.00 uur

  Zondag

  Zondag voor 16.00 uur

  Maandag

   

   

  Bestellingen voor andere landen dan DK

  Doorgaans 5 werkdagen nadat de bestelling is verzonden

   

   

  Telt niet

  24/12 – 25/12 – 26/12 – 31/12 – 1/1

   

  (Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor niet-brugvaste eilanden)

   

  Hoe wordt je pakket bezorgd?

  Al onze Deense pakketten worden verzonden met DAO, die alle 365 dagen van het jaar bezorgt. Het pakket wordt meestal 's nachts in uw brievenbus bezorgd, maar kan ook bij u thuis worden afgeleverd. U kunt voordelig kiezen voor bezorging bij een parcelshop als u in een afgesloten entree woont waar DAO geen toegang heeft. Als uw pakket niet op het adres kan worden afgeleverd, wordt het automatisch doorgestuurd naar een pakketwinkel in de buurt van uw adres en wordt u hiervan per sms op de hoogte gebracht.

   

  Hoeveel kost verzending?

  Verzending kost DKK 39, ongeacht of u kiest voor thuisbezorging of levering in een pakketwinkel. Verzending is gratis als u producten bestelt voor meer dan DKK 299. De vracht zelf is niet inbegrepen in het bedrag. Dus als u bijvoorbeeld een artikel bestelt voor DKK 270 en het totale bedrag is daarom hoger dan DKK 299, wordt er geen gratis verzending geactiveerd omdat de verzending niet is inbegrepen in de berekening. In het bovengenoemde geval zou u er baat bij hebben als u nog een product kunt kopen zodat de prijs hoger is dan DKK 299 om op die manier gratis verzending te krijgen.

   

  Moet je thuis zijn als je pakket wordt bezorgd?

  Nee, je hoeft niet thuis te zijn als je pakket wordt bezorgd, want het wordt bij je brievenbus of bij je voordeur afgeleverd.

   

  Wat als mijn pakket niet aankomt?

  Het kan voorkomen dat de pakketten verdwijnen nadat we ze hebben verzonden. Als dit gebeurt, moet u hier een verzoek indienen bij DAO https://www.dao.as en vervolgens contact opnemen met onze klantenservice via info@piercingfabrikken.dk die u zal helpen de zending te volgen en mogelijk stuur een nieuwe.