X

  Nep Piercing

  93 stilarter fundet

  Filteren op:

  Nep Piercing 

  Hou je van piercings, maar niet zozeer van alles wat erbij komt kijken als het op de normale manier moet worden gedaan? Of ben je misschien nieuwsgierig of het je zou staan? Dan zou een nep piercing sieraad misschien iets voor jou kunnen zijn. 

  Deze sieraden zijn ontworpen om te worden gebruikt zonder dat je al een echte piercing hebt en zijn daarom ideaal voor verschillende gelegenheden. We hebben een ruime keuze en veel verschillende ontwerpen voor elke gelegenheid. 

  Nep Neuspiercing

  Wij hebben bijvoorbeeld onze prachtige piercing ringen die kunnen worden gebruikt als een nep neussieraad. Ze kunnen worden gesloten met behulp van een sluitmechanisme zoals deze mooie nep neusring of vastgeklemd worden zoals deze elegante buigzame piercing ring

  Als je meer houdt van een mooie kleine steen of bol, hebben we ook veel verschillende mogelijkheden waarbij het sieraad met een magneet vastzit, zoals deze mooie nep neuspiercing met steen. 

  Nep Septum Piercing 

  Als je meer houdt van een mooie nep septum ring, hebben we ook een ruime keuze en veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Een septum piercing kan een grote beslissing zijn en daarom is het een optie om het uit te proberen voordat je besluit het permanent te laten doen. Je kunt onder andere een mooie nep septum ring hier kopen, maar we hebben ook veel andere spannende ontwerpen. 

  Nep Oorbellen 

  Als het meer een oorbel is die je overweegt of als je je wilt verkleden voor een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld carnaval, dan kunnen we je daar ook mee helpen. We hebben een ruime keuze aan nep oorbellen, zoals nep oorbellen met stenen of ringen die kunnen worden gedragen zonder dat je een echt gaatje in je oor hebt. 

  Nep Tongpiercing 

  Een tongpiercing is een grote beslissing en tegelijkertijd een piercing die gepaard gaat met veel pijn, risico op infectie en schade aan de tanden. Daarom overwegen velen het krijgen van deze piercing en dat begrijpen we volledig. Daarom is er ook een alternatief, aangezien we ook neppe tongpiercing sieraden online verkopen. De bol of steen zit vast met behulp van een magneet en het is daarom niet nodig om al een piercing te hebben. Het sieraad zit heel goed vast, maar het is belangrijk dat je het alleen draagt als je wakker bent en nooit terwijl je slaapt, omdat de bol niet op dezelfde manier vastzit als bij een echte tongpiercing. 

  Zoals je kunt horen, hebben we een ruime keuze en veel verschillende materialen en ontwerpen, en we breiden voortdurend uit met nieuwe varianten. Als je twijfelt of antwoord wilt op een vraag, staat onze klantenservice altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen het exacte sieraad te vinden dat je zoekt.