X

    Sieradengids

    Labret

    Labret sieraad

    Labret sieraden zijn een van de meest voorkomende ontwerpen voor piercingsieraden en ze kunnen worden gebruikt voor veel verschillende soorten piercings, zoals een Helix-piercing, tragus-piercing en conch-piercing.

    Er zijn vooral 3 verschillende varianten:

    1. Labret met uitwendig schroefdraad

    2. Labret met inwendig schroefdraad

    3. Labret met push-in steen

    Labret met uitwendig schroefdraad

    Labret met inwendig schroefdraad 

    Labret met push-in steen


    Klikring

    Klikring

    Een klikring is erg populair vanwege zijn eenvoudige ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Het kan vaak moeilijk zijn om een ring in je piercing te plaatsen, maar met deze ring is het super eenvoudig. Hij kan worden gebruikt voor bijna alle soorten piercings en kan worden gemaakt van alle materialen.


    Kogelring

    Kogelring

    Een kogelring wordt ook wel een captive bead ring genoemd en kan worden gebruikt voor veel verschillende piercings. Het was vroeger het meest populaire model, maar tegenwoordig is het overtroffen door meer gebruiksvriendelijke versies waarbij de bal aan de ring vastzit. Een kogelring wordt gesloten met behulp van een piercingkogel die strak in de ring zit, en dit kan worden bereikt door kleine uitsparingen in de bal.

    Het kan moeilijk zijn om het zelf in te zetten, maar als je handig bent, kun je het gemakkelijk in de meeste piercings plaatsen met wat hulp. Je kunt bijvoorbeeld een tang of een ringopener gebruiken wanneer je de ring in de piercing plaatst.


    Eindeloze ring

    Eindeloze ring

    Een eindeloze ring wordt ook wel een endless ring, seamless ring of continuous ring genoemd. Het is een piercingring die buigt en daardoor supergemakkelijk te openen, sluiten en in je piercing te plaatsen is. De ring is verzacht, waardoor hij gemakkelijker te buigen is. Hij kan worden gemaakt in veel verschillende maten, kleuren en materialen.


    Hoefijzer

    Hoefijzer

    Een hoefijzer is een open piercingring met 2 kogeltjes, die de vorm heeft van een hoefijzer. Het is super eenvoudig te openen en te sluiten, en heel gemakkelijk om te verwisselen. Het wordt ook wel een horseshoe genoemd en kan worden gemaakt in veel verschillende materialen, kleuren en maten. Het is vooral geschikt voor oorpiercings, septumpiercings en lip piercings.


    Piercingstaaf

    Piercingstaaf

    Een piercingstaaf wordt ook wel een barbell of straight barbell genoemd. Het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld tepelpiercings, intiempiercings en verschillende oorpiercings. Het is supergemakkelijk te openen en te sluiten en kan eenvoudig zelf worden verwisseld. Een piercingstaaf kan worden gemaakt in veel verschillende maten, kleuren en materialen.


    Gebogen staaf

    Gebogen staaf

    Wordt ook wel een curved barbell of banana barbell genoemd en kan worden gebruikt voor veel verschillende piercings. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld voor een navel- of daith-piercing. Het is gemakkelijk te gebruiken, en je kunt het zelf zonder problemen vervangen. Een gebogen staaf kan worden gemaakt in veel verschillende kleuren, materialen en maten.